Het RECAB-team

 

Eva Garssen

Eva is onderzoeker en Promovenda van het RECAB-onderzoek. Voordat zij begon aan haar PhD-onderzoek heeft ze de studie orthopedagogiek afgerond aan de Universiteit Leiden, met een masterspecialisatie in Forensische Gezinspedagogiek. Onder begeleiding van haar promotor prof. dr. Vincent Hendriks en haar copromotor dr. Renske Spijkerman ontfermt zij zich over het RECAB-onderzoek.

Heleen Berenschot 

Heleen is onderzoeksassistent en heeft een ondersteunende functie binnen het RECAB-onderzoek. Haar werkzaamheden omvatten met name de praktische zaken rondom het onderzoek.

Roos van Egmond 

Roos studeert Klinische Neuropsychologie aan de Universiteit Leiden. Als onderzoeksstagiair bij de RECAB-studie hoopt ze veel ervaring op te doen en kijkt ernaar uit van zowel haar collega’s als van de jongeren te leren.

Jelmer Hak

Jelmer studeert Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Jelmer hoopt met zijn werk als onderzoeksstagiair bij de RECAB-studie bij te dragen aan de verbetering van behandelingen voor jongeren in de jeugdverslavingszorg. 

 

Behandelaren - contactpersonen

Ingrid van der Wei - Brijder Jeugd Noord-Holland

Ingrid van der Wei is behandelaar Jeugd, regiebehandelaar en MDFT therapeut bij Brijder Jeugd Noord-Holland Noord. Voor het RECAB-onderzoek ondersteunt Ingrid de behandelaren van Brijder Jeugd Noord-Holland bij de aanmeldingen van jongeren en de uitvoering van de onderzoeksbehandelingen.

Arnie van Hooff - Brijder Jeugd Zuid-Holland

Arnie van Hooff is behandelaar Jeugd (BIG, CGW, AGB geregistreerd) bij Brijder Jeugd Zuid-Holland, locatie Leiden. Als contactpersoon van het RECAB-onderzoek helpt Arnie met de verschillende stappen bij het juist implementeren van het onderzoek en de onderzoeksbehandelingen.

Mieke Luijten - Youz Verslavingszorg

Mieke Luijten is bij Youz Verslavingszorg de contactpersoon voor het RECAB-onderzoek. Als GZ-psycholoog en regiebehandelaar is zij betrokken bij de aanmeldingen van jongeren voor RECAB binnen Youz, en helpt zij mee met alle organisatorische aspecten van RECAB bij Youz. 

Inge Wonders - Novadic Kentron

Inge Wonders is bij Novadic Kentron Verslavingszorg de contactpersoon voor het RECAB-onderzoek. Als Senior ambulant behandelaar (BIG, CRA, CGW, AGB geregistreerd) is zij werkzaam in Brabant, regio Eindhoven. Voor het RECAB-onderzoek ondersteunt Inge bij de verschillende stappen van het juist implementeren van het onderzoek binnen de organisatie, daarnaast heeft zij een uitvoerende taak in de uitvoering van beide behandelingen.

Oud-stagiaires

Marloes de Kwaadsteniet